Ningbo Chanhone International Trading Co., Ltd. este o companie comercială profesionistă care se concentrează pe crearea de servicii unice pentru produse de exterior. Produsele noastre acoperă sporturi în aer liber, vase de gătit pentru camping, sac de dormit, stâlpi de trekking, cort de camping, lumină de exterior, scaun de camping, unelte de camping, bunuri de agrement în aer liber și alte aspecte.


Calitate înaltă, design la modă, preț rezonabil și servicii profesionale sunt competitivitatea de bază a companiei noastre. .De-a lungul anilor, cu eforturile noastre neîncetate, produsele noastre sunt recunoscute pe scară largă și de încredere de către utilizatori. Produsele noastre au fost vândute în multe țări, cum ar fi Statele Unite, Europa, Orientul Mijlociu, Japonia etc.


Pentru a ține pasul cu tendințele The Times și pentru a ne îmbunătăți constant conștientizarea serviciilor pentru a satisface nevoile economice și sociale în continuă schimbare, vom îmbunătăți în mod constant produsele companiei noastre.


Salutăm clienții noi și vechi din toate categoriile sociale să ne contacteze pentru viitoare relații de afaceri și succes reciproc. Vă garantăm că alegerea dvs. vă va aduce cel mai bun sentiment.


Ningbo ChanHone Co.,Ltd. este un furnizor de produse pentru exterior cu instalații de testare bine echipate și forță tehnică puternică. Creată în 2017, zona fabricii are peste 1000 de metri pătrați de producție, cercetare și dezvoltare și zone de birouri, peste 50 de angajați, echipamente de producție 20 de seturi. Cu o gamă largă, calitate bună, prețuri rezonabile și design elegant, produsele noastre inclusiv camping vase de gătit, sac de dormit, bețe de trekking, cort de camping, lumină de exterior, scaun de camping și alte instrumente de supraviețuire.


Produsele noastre sunt recunoscute pe scară largă și de încredere de către utilizatori și pot satisface nevoile economice și sociale în continuă schimbare, între timp, de mulți ani, am procesat OEM pentru mărci de corturi și seturi de gătit interne și de peste mări.


Salutăm clienții noi și vechi din toate categoriile sociale să ne contacteze pentru viitoare relații de afaceri și succes reciproc, de asemenea, lucrăm împreună cu clienții pentru a dezvolta un produs confidențial și servicii specifice clientului din voia lor. Unele produse sunt CE, FDA, QM Certificat. Produsele noastre au fost vândute în multe țări, cum ar fi Statele Unite, Europa, Orientul Mijlociu, Japonia, etc. Așteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu dvs. în viitorul apropiat.