Ningbo Chanhone International Trading Co., Ltd. este o companie comercială profesională care se concentrează pe crearea unui serviciu unic pentru produse în aer liber. Produsele noastre acoperă sporturi în aer liber, vase de camping, sac de dormit, stâlpi de trekking, cort de camping, lumină în aer liber, scaun de camping, unelte de camping, articole de agrement în aer liber și alte aspecte.


Calitatea înaltă, designul la modă, prețul rezonabil și serviciile profesionale sunt competitivitatea principală a companiei noastre. De-a lungul anilor, cu eforturile noastre neîncetate, produsele noastre sunt larg recunoscute și de încredere de către utilizatori. Produsele noastre au fost vândute în multe țări, cum ar fi Statele Unite, Europa, Orientul Mijlociu, Japonia etc.


Pentru a ține pasul cu tendința The Times și a ne îmbunătăți în mod constant conștiința serviciilor pentru a satisface nevoile economice și sociale în continuă schimbare, vom îmbunătăți în mod constant produsele companiei noastre.


Salutăm clienții noi și vechi din toate categoriile sociale să ne contacteze pentru relații de afaceri viitoare și succes reciproc. Garantăm că alegerea dvs. vă va aduce cel mai bun sentiment.


Ningbo ChanHone Co., Ltd. este un furnizor de produse în aer liber cu facilități de testare bine echipate și forță tehnică puternică. Creată în 2017, zona fabricii are peste 1000 de metri pătrați de producție, cercetare și dezvoltare și zone de birouri, mai mult de 50 de angajați, echipamente de producție 20 de seturi. Cu o gamă largă, de bună calitate, prețuri rezonabile și modele elegante, produsele noastre, inclusiv camping vase, sac de dormit, stâlpi de trekking, cort de camping, lumină în aer liber, scaun de camping și alte instrumente de supraviețuire.


Produsele noastre sunt recunoscute pe scară largă și de încredere de către utilizatori și pot satisface nevoile economice și sociale în continuă schimbare, între timp, de mulți ani, suntem prelucrători OEM atât pentru mărci de corturi interne, cât și de peste mări.


Salutăm clienții noi și vechi din toate categoriile sociale să ne contacteze pentru relații de afaceri viitoare și succes reciproc, de asemenea, lucrăm împreună cu clienții pentru a dezvolta un produs confidențial și servicii specifice clienților din voința lor. Unele produse sunt CE, FDA, QM Certificat. Produsele noastre au fost vândute în multe țări, cum ar fi Statele Unite, Europa, Orientul Mijlociu, Japonia etc. Așteptăm cu nerăbdare să cooperăm cu dvs. în viitorul apropiat.