Camping Pat

Pătuțul de camping are un tub pătrat unic de oțel de 25 mm de înaltă rezistență, o structură triunghiulară și un design simetric concav-convex. Greutate 7,2 kg / 15,8 lbs; suportă până la 450 lbs. Țesătură Oxford cu strat dublu 600D respirabil, dormi confortabil. Pliabil pentru a se potrivi majorității portbagajelor auto. Geanta de depozitare include transport și depozitare convenabile.

Patutul de camping este foarte potrivit pentru adulți, copii, personal, rulote, exploratori sau oaspeți neașteptați. Nu numai ca mobilier pentru camping, Tianmuxia și piscină, ci și foarte potrivit pentru grădini și birouri.

Bine ați venit prieteni care personalizează pătuțul de camping, Aștept cu nerăbdare să lucrați cu dvs.

Compania noastră se numește Ningbo ChanHone Co., Ltd. acesta este unul dintre cei mai influenți producători și furnizori Camping Pat din China. Succesul companiei noastre este să ne concentrăm pe imaginea mărcilor. Puteți fi siguri că personalizați Camping Pat de la noi. ChanHone oferă, de asemenea, un eșantion gratuit pentru dvs. Suntem buni la modă și la cele mai noi stiluri de design, dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați imediat, vă vom oferi ofertele. Bine ați venit să cumpărați de la noi.