Sac de dormit

Ningbo ChanHone Co., Ltd. este un producător și furnizor profesionist de sac de dormit în China. De-a lungul anilor, compania noastră s-a concentrat pe proiectarea și producția de saci de dormit, îmbunătățindu-se constant, urmărind să ofere utilizatorilor cea mai bună experiență de somn.
Sacul nostru de dormit poate fi folosit timp de trei sezoane. Temperatura aplicabilă este de 10 ~ 20 â „ƒ. Tehnologia de umplere dublă permite utilizatorilor să se încălzească în condiții extreme, prevenind orice umezeală.
Cu sacii noștri de dormit, puteți avea o noapte relaxată și confortabilă după o zi de călătorie sau explorare. Următoarea este introducerea sacului nostru de dormit, sper că vă va fi de ajutor.
Compania noastră se numește Ningbo ChanHone Co., Ltd. acesta este unul dintre cei mai influenți producători și furnizori Sac de dormit din China. Succesul companiei noastre este să ne concentrăm pe imaginea mărcilor. Puteți fi siguri că personalizați Sac de dormit de la noi. ChanHone oferă, de asemenea, un eșantion gratuit pentru dvs. Suntem buni la modă și la cele mai noi stiluri de design, dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați imediat, vă vom oferi ofertele. Bine ați venit să cumpărați de la noi.