Vase de camping

Ningbo ChanHone Co., Ltd. este specializată în cercetarea și dezvoltarea și vânzările de vase de camping. Calitatea înaltă, designul la modă, prețul rezonabil și serviciile profesionale sunt competitivitatea principală a companiei noastre.

Vasele de camping din aluminiu anodizat netoxic de cea mai bună calitate sunt necesare pentru excursioniștii pentru drumeții. Setul combinat este pliat într-un pachet mic pentru transport și depozitare ușoară. Este special conceput pentru camping și drumeții. Este mic, dar practic.
Unele produse sunt certificate CE, FDA, QM. Vesela noastră de camping a fost vândută în multe țări, cum ar fi Statele Unite, Europa, Orientul Mijlociu, Japonia, etc. Așteptăm cu drag să cooperăm cu dvs. în viitorul apropiat.
Compania noastră se numește Ningbo ChanHone Co., Ltd. acesta este unul dintre cei mai influenți producători și furnizori Vase de camping din China. Succesul companiei noastre este să ne concentrăm pe imaginea mărcilor. Puteți fi siguri că personalizați Vase de camping de la noi. ChanHone oferă, de asemenea, un eșantion gratuit pentru dvs. Suntem buni la modă și la cele mai noi stiluri de design, dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați imediat, vă vom oferi ofertele. Bine ați venit să cumpărați de la noi.