Cortul tipilor

Ningbo ChanHone Co., Ltd.este unul dintre principalii producători și furnizori din China. Cortul nostru tip se bucură de o reputație de calitate, etică și servicii. Compania are, de asemenea, o echipă bună pentru a servi toți clienții.

Corturile tipilor sunt cele mai potrivite pentru copii. Țesătura este fabricată 100% naturală și netoxică. Stâlpii cortului sunt din lemn puternic de pin, fără mirosuri chimice și substanțe nocive. Potrivit pentru copii, ușor de asamblat, copiii se pot juca în cort, permițând câteva ore de joacă, citind și vizionând filme într-un loc special la ora regulată. Cu perdele, clapeta frontală poate fi complet închisă, oferind un spațiu personal sigur copiilor și încurajându-i să devină independenți.
Corturile tipilor au prețuri competitive și servicii de livrare fiabile. Produsele noastre au fost vândute în multe țări, cum ar fi Statele Unite, Europa, Orientul Mijlociu, Japonia etc. ne așteptăm să devenim partenerul dvs. pe termen lung.
Compania noastră se numește Ningbo ChanHone Co., Ltd. acesta este unul dintre cei mai influenți producători și furnizori Cortul tipilor din China. Succesul companiei noastre este să ne concentrăm pe imaginea mărcilor. Puteți fi siguri că personalizați Cortul tipilor de la noi. ChanHone oferă, de asemenea, un eșantion gratuit pentru dvs. Suntem buni la modă și la cele mai noi stiluri de design, dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați imediat, vă vom oferi ofertele. Bine ați venit să cumpărați de la noi.