Cort cu baldachin

Ningbo ChanHone Co., Ltd. este o companie profesionistă axată pe crearea unui serviciu unic pentru cortul cu baldachin. Produsele noastre acoperă sporturi în aer liber, unelte de camping, cort cu baldachin și alte aspecte.
Cortul cu baldachin este echipat cu cadru din oțel de înaltă calitate și suprafață albă acoperită cu pulbere pentru a preveni rugina și îmbătrânirea; potrivit pentru utilizare în diferite anotimpuri. Acest cort are o zonă mare de umbrire și poate găzdui mai multe persoane în același timp: este foarte potrivit pentru întruniri de familie, nunți, picnicuri, evenimente sportive, haine, hawkeri în aer liber, târguri de artizanat și excursii de camping; este ușor de depozitat și transportat după ce a fost pliat.
Cortul nostru cu baldachin este larg recunoscut și de încredere de către utilizatori și poate satisface nevoile economice și sociale în continuă schimbare. Salutăm clienții noi și vechi.
Compania noastră se numește Ningbo ChanHone Co., Ltd. acesta este unul dintre cei mai influenți producători și furnizori Cort cu baldachin din China. Succesul companiei noastre este să ne concentrăm pe imaginea mărcilor. Puteți fi siguri că personalizați Cort cu baldachin de la noi. ChanHone oferă, de asemenea, un eșantion gratuit pentru dvs. Suntem buni la modă și la cele mai noi stiluri de design, dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați imediat, vă vom oferi ofertele. Bine ați venit să cumpărați de la noi.