Stâlpi de trekking

Ningbo ChanHone Co., Ltd. este un producător și furnizor profesionist de stâlpi de trekking în China. Compania noastră se concentrează pe controlul calității produselor, îmbunătățește continuu abilitățile echipei noastre de proiectare și producție, urmărind să ofere clienților o experiență de cumpărături mai bună.
Stâlpii de trekking arătați mai jos sunt din aliaj de aluminiu 7050 Aviation, care este mai puternic decât fibra de carbon. Mânerul din plută are o absorbție mai bună a transpirației și este mai confortabil de utilizat.
Fie că este vorba de alpinism sau de teren plat, stâlpii noștri de drumeții vă vor însoți întotdeauna la distanță. Așteptăm cu sinceritate o cooperare cu dvs.!
Compania noastră se numește Ningbo ChanHone Co., Ltd. acesta este unul dintre cei mai influenți producători și furnizori Stâlpi de trekking din China. Succesul companiei noastre este să ne concentrăm pe imaginea mărcilor. Puteți fi siguri că personalizați Stâlpi de trekking de la noi. ChanHone oferă, de asemenea, un eșantion gratuit pentru dvs. Suntem buni la modă și la cele mai noi stiluri de design, dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați imediat, vă vom oferi ofertele. Bine ați venit să cumpărați de la noi.