Lanternă

Lumina blițului poate ilumina cu ușurință întreaga cameră sau se poate concentra pe obiecte aflate la o distanță de 30 de metri. Poate fi folosit în multe ocazii, cum ar fi călăria pe timp de noapte, pescuitul pe timp de noapte, campingul în aer liber, peșterile, patrulele etc.
Diafragma unei blițe luminoase LED este un cerc uniform, luminozitate ridicată și viteză de atenuare lentă. Cu funcție impermeabilă, rezistență bună la șoc, adică rezistență la cădere. Carcasa din aliaj de aluminiu, frumoasă și generoasă, este accesoriile și echipamentele de camping supreme.
Am exportat lumina blițului în peste 30 de țări cu suport tehnic puternic, calitate și servicii bune. Așteptăm cu nerăbdare cooperarea cu dvs. pentru mai multe produse.
Compania noastră se numește Ningbo ChanHone Co., Ltd. acesta este unul dintre cei mai influenți producători și furnizori Lanternă din China. Succesul companiei noastre este să ne concentrăm pe imaginea mărcilor. Puteți fi siguri că personalizați Lanternă de la noi. ChanHone oferă, de asemenea, un eșantion gratuit pentru dvs. Suntem buni la modă și la cele mai noi stiluri de design, dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați imediat, vă vom oferi ofertele. Bine ați venit să cumpărați de la noi.