Aragaz de camping

Ningbo ChanHone - Producători și furnizori de aragazuri de camping profesionale În China, instruirea și educația constantă ne permit să rămânem la curent cu tendințele industriei ¼ ŒAșa că putem oferi servicii de top de fiecare dată când aveți nevoie de noi.
Aragazul de camping poate depune raftul, arcul din partea de jos a oalei poate ține oala ferm și poate fi depozitat complet atunci când nu este utilizat, economisind spațiu. Pot fi utilizate diverse surse de gaz, cum ar fi adaptoare pentru rezervoare de gaz lungi, adaptoare pentru rezervoare de gaz lichefiate și adaptoare pentru rezervoare de gaz GUT. Puterea poate ajunge la 4200W, ușor de utilizat atunci când călătoriți.
Am exportat aragaz de camping în peste 30 de țări. am stabilit relații bune pe termen lung cu progrese comune. Așteptați-vă sincer să vă uniți mâinile pentru a crea viitorul.
Compania noastră se numește Ningbo ChanHone Co., Ltd. acesta este unul dintre cei mai influenți producători și furnizori Aragaz de camping din China. Succesul companiei noastre este să ne concentrăm pe imaginea mărcilor. Puteți fi siguri că personalizați Aragaz de camping de la noi. ChanHone oferă, de asemenea, un eșantion gratuit pentru dvs. Suntem buni la modă și la cele mai noi stiluri de design, dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați imediat, vă vom oferi ofertele. Bine ați venit să cumpărați de la noi.