Camping Lantern

Felinarul de camping poate fi utilizat continuu timp de cel puțin 30 de ore cu o capacitate suficientă a bateriei (bateria preinstalată în felinar). Desfaceți sau pliați cu ușurință felinarul pentru a deschide sau închide felinarul și reglați lumina dorită. Sunt acceptabile unele coliziuni minore accidentale sau stropiri de apă.
Lanterna de camping este un echipament de supraviețuire obligatoriu, special conceput pentru a merge la camping, drumeții, plimbări noaptea sau suferiți o urgență, întreruperi de curent etc. Produsele noastre au fost vândute în multe țări, cum ar fi Statele Unite, Europa , Orientul Mijlociu, Japonia, etc. Așteptăm cu drag să cooperăm cu dvs. în viitorul apropiat.
Următoarele sunt despre felinarul de camping, sper să vă ajut să înțelegeți mai bine felinarul de camping.
Compania noastră se numește Ningbo ChanHone Co., Ltd. acesta este unul dintre cei mai influenți producători și furnizori Camping Lantern din China. Succesul companiei noastre este să ne concentrăm pe imaginea mărcilor. Puteți fi siguri că personalizați Camping Lantern de la noi. ChanHone oferă, de asemenea, un eșantion gratuit pentru dvs. Suntem buni la modă și la cele mai noi stiluri de design, dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați imediat, vă vom oferi ofertele. Bine ați venit să cumpărați de la noi.