Cort pentru rucsacuri

Ningbo ChanHone Co., Ltd. este unul dintre renumitii producători și furnizori de corturi pentru rucsac din China. Calitatea înaltă, designul la modă, prețul rezonabil și serviciile profesionale sunt competitivitatea de bază a companiei noastre.

Cortul pentru rucsac este suficient de spațios pentru a găzdui cel mult două persoane, fiind ideal pentru cupluri. Potrivit pentru 3 anotimpuri, prioritatea este acordată drumețiilor, expediției, pescuitului, caiacului, campingului auto, rucsacului sau sacului pentru biciclete.

Cort de rucsac foarte ușor de construit și demontat. Stâlpul liber și doi stâlpi din aluminiu sunt proiectați pentru înclinarea rapidă a corturilor ușoare de alpinism. Prima persoană care folosește acest cort poate monta un cort cu un ceas dublu zburător în mai puțin de 10 minute, chiar și un copil o poate face cu ușurință. Volumul după depozitare este, de asemenea, foarte mic și este ușor de pus într-un rucsac.
Compania noastră se numește Ningbo ChanHone Co., Ltd. acesta este unul dintre cei mai influenți producători și furnizori Cort pentru rucsacuri din China. Succesul companiei noastre este să ne concentrăm pe imaginea mărcilor. Puteți fi siguri că personalizați Cort pentru rucsacuri de la noi. ChanHone oferă, de asemenea, un eșantion gratuit pentru dvs. Suntem buni la modă și la cele mai noi stiluri de design, dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați imediat, vă vom oferi ofertele. Bine ați venit să cumpărați de la noi.