Masă de camping

Ningbo ChanHone Co., Ltd. este un producător profesionist de masă de camping și furnizori din China, putem în conformitate cu cerințele clienților pentru a aduce soluții de la proiectare la fabricare.
Aliaj de aluminiu ultra-ușor, robust și durabil, impermeabil și rezistent la coroziune, ușor de curățat, fără rugină și durată lungă de viață. Suportul adoptă principiul stabilității triunghiulare și are o capacitate portantă puternică. Designul unic de balamale al mesei de camping poate realiza o conexiune simplă și fermă cu desktopul, care este ușor de instalat și ușor de transportat.
A fost îndelung dedicată acestei game și avem, de asemenea, o experiență bogată în producție pentru acest caz. Masa de camping a fost vândută în multe țări, cum ar fi Statele Unite, Europa, Orientul Mijlociu, Japonia etc. Așteptați-vă sincer să vă uniți mâinile pentru a crea viitorul.
Compania noastră se numește Ningbo ChanHone Co., Ltd. acesta este unul dintre cei mai influenți producători și furnizori Masă de camping din China. Succesul companiei noastre este să ne concentrăm pe imaginea mărcilor. Puteți fi siguri că personalizați Masă de camping de la noi. ChanHone oferă, de asemenea, un eșantion gratuit pentru dvs. Suntem buni la modă și la cele mai noi stiluri de design, dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați imediat, vă vom oferi ofertele. Bine ați venit să cumpărați de la noi.