Cort de plajă

Fabrica noastră se numește Ningbo ChanHone Co., Ltd. Acesta este unul dintre cei mai influenți producători și furnizori din China. De-a lungul anilor, cu eforturile noastre neîncetate, cortul nostru de plajă este recunoscut pe scară largă și încredere de către utilizatori.

Stâlpii înalți ai cortului de plajă mențin întreaga zonă a baldachinului la înălțime maximă, măresc zona umbrelor și oferă suficient spațiu pentru cupluri, familie și prieteni pentru a se aduna. Țesătura Lycra robustă și elastică are protecție UPF 50+ și rezistență la apă pentru a vă umbri vacanța în aer liber pe plajă.

Cortul de plajă folosește materiale durabile nu se tem de întindere și rupere. Tija din aluminiu rezistentă la rugină poate fi pliată pentru transport și instalare ușoară. De asemenea, puteți construi adăposturi de plajă compacte în grădini, curți, peluze, nisip, picnicuri, grădini, activități de grup, antrenament pe teren, tabere de dummer, umbre pentru vehicule și chiar tabere de rocă. Doar reglați ancora de nisip sau cei doi poli pentru a schimba unghiul de umbrire și pentru a obține cea mai bună umbrelă. Așteptați-vă sincer să vă uniți mâinile pentru a crea viitorul.
Compania noastră se numește Ningbo ChanHone Co., Ltd. acesta este unul dintre cei mai influenți producători și furnizori Cort de plajă din China. Succesul companiei noastre este să ne concentrăm pe imaginea mărcilor. Puteți fi siguri că personalizați Cort de plajă de la noi. ChanHone oferă, de asemenea, un eșantion gratuit pentru dvs. Suntem buni la modă și la cele mai noi stiluri de design, dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați imediat, vă vom oferi ofertele. Bine ați venit să cumpărați de la noi.