Stâlpi de carbon Trekking

Ningbo ChanHone Co., Ltd. este specializată în cercetarea și dezvoltarea și vânzările de stâlpi de carbon pentru drumeții. Înainte de expediere, vom verifica cu atenție ambalajul fiecărui produs.
Stâlpii de carbon pentru trekking au caracteristicile greutății ușoare, rezistenței la coroziune și răspunsului fizic nesemnificativ la schimbările de temperatură (caracteristicile expansiunii termice și contracției nu sunt evidente). Sunt utilizate pe scară largă în industria aerospațială și aeronavă. Cu toate acestea, datorită rezistenței reduse la fracturare, au fost întotdeauna Cea mai mare controversă în ceea ce privește utilizarea fibrelor de carbon. După îmbunătățirea continuă, puterea de rupere a luptei de mână a început a fost crescută de la 50 kg la 200 kg. Prin fibra specială de carbon multistrat, duritatea mânerului este mărită, dar greutatea mânerului nu este mărită.
Stâlpii de carbon pentru trekking sunt exportați către clienți de peste mări din Europa, Statele Unite, Canada, Japonia și alți clienți de peste mări. Aștept cu nerăbdare să cooperăm cu dvs. în viitorul apropiat.
Compania noastră se numește Ningbo ChanHone Co., Ltd. acesta este unul dintre cei mai influenți producători și furnizori Stâlpi de carbon Trekking din China. Succesul companiei noastre este să ne concentrăm pe imaginea mărcilor. Puteți fi siguri că personalizați Stâlpi de carbon Trekking de la noi. ChanHone oferă, de asemenea, un eșantion gratuit pentru dvs. Suntem buni la modă și la cele mai noi stiluri de design, dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați imediat, vă vom oferi ofertele. Bine ați venit să cumpărați de la noi.