Stâlpi de trekking din aluminiu

Puteți alege stâlpi de trekking cu trei sau patru secțiuni pentru alpinism și trekking în aer liber. Mânerul este cel mai bine să alegeți un mâner drept, iar materialul poate lua în considerare stâlpii de trekking din aluminiu și stâlpii de Trekking din carbon. Bastoanele profesionale cu mânere diagonale pot fi selectate pentru drumeții plate / de câmp, iar materialul poate lua în considerare stâlpii din fibră de carbon și stâlpii din aliaj de aluminiu.
Stâlpii de trekking din aluminiu folosesc curea de mână complet, care se pot potrivi pe deplin cu unghiul brațului oscilant pentru a exercita forța. Rezistența este aceeași cu oțelul, dar greutatea este doar o treime din oțel. Sistem de reglare a lungimii blocării puterii: este convenabil să reglați rapid lungimea în timp ce purtați mănuși, deschideți această blocare, puteți regla lungimea; blocat, puteți fixa lungimea.
Stâlpii noștri de trekking din aluminiu au fost vânduți în multe țări, cum ar fi Statele Unite, Europa, Orientul Mijlociu, Japonia, etc. Salutăm clienți noi și vechi din toate categoriile sociale să ne contacteze pentru relații de afaceri viitoare și succes reciproc.
Compania noastră se numește Ningbo ChanHone Co., Ltd. acesta este unul dintre cei mai influenți producători și furnizori Stâlpi de trekking din aluminiu din China. Succesul companiei noastre este să ne concentrăm pe imaginea mărcilor. Puteți fi siguri că personalizați Stâlpi de trekking din aluminiu de la noi. ChanHone oferă, de asemenea, un eșantion gratuit pentru dvs. Suntem buni la modă și la cele mai noi stiluri de design, dacă sunteți interesat de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați imediat, vă vom oferi ofertele. Bine ați venit să cumpărați de la noi.