Construcție și finisare corturi de camping

- 2021-11-06-

Diverse corturi sunt diferite, voi vorbi mai întâi despre cortul obișnuit. Mai întâi alegețitabără de camping, puneți în contul cortului la pământ (de obicei, pe cont, dar există unii care pun mai întâi conturile într-un foraj, cum ar fi Eurohike, principiul este stratul bancnotei Billeta pliată este scoasă, și secțiunea este îndreptată și este formată într-o tijă lungă.Conform declarației, cortul comun este uzurat în cruce.
Cele două lansete sunt îmbrăcate. Introduceți fiecare tijă în orificiul mic de pecort de campare, apoi doi oameni furtunează cele două capete ale evenimentului, pun vârful tijei, lasă cortul să se arcuiască, - până când poți pune această parte În gaură, după introducere, forma cortului a devenit forma campingului cort, conectat la intersecția facturii, puteți ține acest lucru mare acasă (de fapt, foarte ușor) mai întâi. Apoi alegeți direcția ușii, puteți reparacort de camparepe pământ. Folosiți pământul, agățați solul de inserție de buclă trimestrial, lăsați contul să se extindă, întregul cort este strâns.
Am început să atârn un cont extern, să deschid cartea, Mișcă-te pe inspirație, fii atent la inspirație, ușa contului străin poate fi într-o singură direcție, patru colțuri sunt atârnate în cele patru colțuri ale inspirației (în cont În apropierea locației, puteți găsi locul în care sunteți agățat), iar unele dintre cele patru colțuri ale contului străin sunt, de asemenea, cuie lângă interiorul sfertului înscris. Strâns, iar pe cont nu a fost etichetat, astfel încât următorul pește, inspiratorul nu este umed, iar din cauza respirației, contul de dimineață va fi un strat de rouă sau îngheț, nu a fost postat, nu va uda contul Cu toate acestea, există, de asemenea, o cremă de cort rău va fi în inspirație. În acest caz, trezește-te devreme, cortul va ninge, desigur, este bine să fie bine, să nu atârne contul este destul de confortabil.