Cum să alegi diferite tipuri de corturi de camping?

- 2021-11-26-

Thecort de camparenu este străin pentru noi. Când suntem în sălbăticie, îl folosim des, iar campingul sălbatic este însoțit de un foc de tabără. Este obosit, trebuie să ai un cort confortabil care să te lase să te odihnești, cât de plăcut. Există multe tipuri de corturi, cum ar trebui să alegem diferite tipuri de corturi? Să vă prezentăm:

1. Este spațiul oferit de cortulcampingcort este potrivit pentru a alege indicatorul important al cortului zui. Cât de sus ai? Când ești confortabil să stai întins în sacul de dormit, poate cortul să ofere suficientă lungime? Spațiul vertical este suficient? Simți cuibul? Intenționați să o petreceți în cort. Cu cât timpul este mai lung, cu atât este mai mare spațiul de care aveți nevoie pentru corturi.

Dacă mergi la locul rece, s-ar putea să fii nevoit să pregătești cina în cort, ai nevoie de cortul specialului [J's aeris. Fiertă - O halbă de cafea sau o față instant pot face oamenii să se simtă confortabil, dar dacă folosiți cuptorul în cort, există suficient spațiu încampingcortpentru a asigura siguranta.

Producătorii de corturi se extind adesea prea mult pentru a estima numărul de persoane care pot găzdui în corturi. - Un cort folosit nominal pentru 1 până la 2 persoane înseamnă adesea că este suficient atunci când este folosit;: Dar două persoane pot arunca toată uzura și mâncarea lacampingcort. Aceasta este o problemă care trebuie luată în considerare la achiziționarea unui cort.

2. Greutatea cortului nu este uitată la cumpărarea unui cort. Trebuie să vă aduceți cortul la locul de campare. Dacă conduci, atunci poți avea mai confortabil, pentru că poți aduce un cort mai mare; dar dacă cortul merge la umăr toată ziua, va deveni - o problemă majoră. Aducerea - un cort de supraponderali și mai mult decât este necesar poate aduce doar durere în călătorie.