Cum să reglați bețele de trekking

- 2021-12-28-

Generalul din trei pieseBelțe de trekkingtrebuie ajustat din cele două secțiuni începând de la indicatori.

Când reglați bastonul de drumeție, nu trebuie să depășiți lungimea maximă de reglare afișată pe cățărător. Când cumpărați un baston de drumeție, puteți face mai întâi ajustarea lungimii pentru a determina dacă cumpărați o lungime adecvată a cățărătorului.

Tulpini de drumeție portabile pentru a regla lungimeaBelțe de trekking, brațul atârnă în mod natural, cu cotul drept punct de sprijin și ridicați brațul din față la 90 °. Apoi reglați vârful cățăratorului la sol; sau puneți bastonul de drumeție în braț 5 ~ 8 cm, apoi reglați vârful bastonului la sol. Am împachetat toate lansetele alpinistului. Un alt rolclon de alpinism care nu a fost ajustat este ajustat la aceeași lungime ca și alpinismul lungimii de blocare. '
Starea cea mai puternică a alpinismului cu trei secțiuni este comparabilă cu lungimea celor trei lonjeroane, așa că nu extindeți doar una dintre lansete atunci când sunt utilizate fără o altă bandă.

Cea mai bună modalitate de utilizare este să ajustați celelalte lupte extinse din două secțiuni la aceeași lungime, ceea ce asigură că rezistența de susținere a cățăratorului poate crește și durata de viață a dispozitivului.Belțe de trekking.