Abilități de mers cu bastonul de alpinism

- 2022-03-16-

Plat și ușor în urcare: Luați același ritm ca mersul obișnuit, brațul drept este în fața piciorului stâng, dar drumeția nu trebuie să depășească partea din față a corpului, apoi împingeți solul spre spate, mâna stângă Dreptul mâna interacționează cu aceeași acțiune.

Pantă, pantă abruptă: acțiunea este aceeași, dar brațul merge înainte în poziția luibețe de trekkingîn fața corpului, folosind bastonul de drumeție pentru a sprijini corpul pentru a reduce presiunea piciorului.
Este necesar să folosiți douăbețe de trekkingpentru a face acțiuni de cățărare în timp ce împingeți corpul, iar palma poate fi plasată pe vârful lansetei pentru a întări puterea.

Downhill: Datorită forței mari de impact, trebuie să utilizațibețe de trekkingpentru a reduce sarcina piciorului.
Poziția clipstone trebuie să fie plasată în fața corpului și este necesar să se realizeze efectul de putere decât picioarele din față.

În același timp, trebuie să simt o poziție lungă în minebețe de trekkingpentru a ajunge la efectul de a încetini presiunea picioarelor și nu voi încetini viteza și ritmul alergării. Când este necesar, puteți extinde lungimea clemelor în funcție de senzația individuală.