Din ce părți este făcut un cort?

- 2023-03-09-

Ce părți este acortfacut din?

Numele fiecărei părți a cortului. Corturile sunt transportate pe părți și asamblate la fața locului, deci sunt necesare o varietate de piese și unelte. Cunoașteți numele fiecărei părți și utilizați metoda, familiarizată cu structura cortului, pentru a ridica rapid și convenabil cortul.

Corp cort: perdea cort, stâlp și pernă.
Strut: Oricare de diferite tipuri având o conexiune dreaptă sau în două sau trei căi.
La unele bare tubulare, părțile de îndoire trebuie conectate cu sârmă.
Cadru: Folosit pentru corturi cu gloanțe sau corturi colibă, cu bare scurte de materiale pentru a forma stâlpi sau grinzi.
Dong: Partea superioară a cortului.
Acoperiș: partea care formează panta unui cort.
Perete: parte dintr-un perete pe partea laterală a unui cort. Unele corturi nu au deloc.
Baldachin: O secțiune a unui acoperiș care se deschide înainte și este susținută de alte bare.
Usa: Intrarea si iesirea din cort. Pe cealaltă parte poate fi prevăzută o fereastră.
Covoraș: un covoraș așezat pe pământ într-un cort. În cazul în care locul de umiditate grea, de asemenea, trebuie să se întindă un strat de covoraș de bambus.
Covoraș zburător: un covoraș așezat pe acoperișul unui cort pentru a-l proteja de lumina puternică a soarelui. Al doilea acoperiș. Funie principală: cunoscută și sub denumirea de frânghie de stâlp. Separat de cele două capete ale stâlpului, rolul stâlpului pentru a evita înclinarea, și fixat cu cuie.
Funie de colț: prelungită de la marginea de jos a acoperișului unei perdele de cort și fixată cu cuie. Cuie: Se introduc în pământ pentru a fixa frânghiile și marginea inferioară a draperiilor cortului. Există lemn, metal și rășină sintetică. Ciocan sau ciocan de lemn: folosit pentru a bate cuie în pământ. O parte din lemn sau metal care este atașată de o frânghie principală sau de frânghie de colț. Cablul trece prin două orificii între ele și se mișcă pentru a controla cablul.
Sac: un sac de pânză împachetat cu perdele și suporturi, cuie și ciocan de lemn.