Care sunt în prezent principalele stiluri de bețe de trekking?

- 2024-01-05-

În prezent, există trei stiluri principale debețe de trekking, și anume tip telescopic cu două secțiuni, tip telescopic cu trei secțiuni și tip pliabil. Tipul de pliere este împărțit în continuare în tip de pliere cu trei secțiuni, tip de pliere cu cinci secțiuni etc. Tipul de pliere cu cinci secțiuni îl face mai compact și mai ușor de depozitat. Acest tip de stâlp de trekking Îl avem în magazinul nostru.

Stâlp de trekking în două secțiuni


Acest tip de stâlp de trekking are o stabilitate puternică, dar este încă greu de depozitat după pliere, ceea ce se abate de la portabilitatea utilizării în aer liber, deci nu mai este disponibil pe piață.


Stâlp de trekking cu trei secțiuni


Trei secțiunibețe de trekkingsunt mai populare acum. Odată cu îmbunătățirea nivelului de proiectare, stabilitatea trei secțiunibețe de trekkingnu este mai mică decât cea a bețelor de trekking cu două secțiuni. Acești bețe de trekking sunt mai mici atunci când sunt depozitați și pot fi ambalați mai bine în rucsacuri sau valize. , acest tip de stâlp de trekking este folosit în principal în drumeții, trekking, alpinism, alpinism și alte industrii.


Stâlp de trekking din cinci secțiuni


Bastonul de trekking cu cinci secțiuni este o versiune îmbunătățită a beței de trekking cu trei secțiuni. Un baston de trekking de aceeași lungime poate fi pliat mai mic și este mai convenabil de transportat. Dacă acordați atenție celor de ultimă generație, atunci 50% reducere la bețele de drumeție sunt o alegere bună. Le avem si in magazinul nostru. Faceți clic pe linkul de mai sus pentru a căuta în magazin.