Care sunt tipurile de corturi exterioare?

- 2021-08-18-

Cort triunghiular

Corturile triunghiulare folosesc țevi de fier cu șiret ca suporturi în față și în spate, iar o bară transversală este conectată în mijloc pentru a susține perdeaua interioară și a instala perdeaua exterioară. Acesta este cel mai comun stil de cort în faza incipientă. Avantaje și dezavantaje: cortul triunghiular are avantajele greutății ușoare, rezistenței bune la vânt și stabilității bune. De asemenea, este foarte convenabil de construit. Trebuie doar să fixeze colțul cortului și cuiul de la sol al corzii de vânt corespunzătoare și se poate face cu un baston sau cu tija de sprijin în mijloc; Cu toate acestea, cea mai mare problemă este condensul, care poate uda hainele sau sacii de dormit. Ocazii aplicabile: majoritatea sunt potrivite pentru zone de jungla, platou și latitudine înaltă; Sau drumeții singuri. Abilități de cumpărare: atunci când achiziționați un cort triunghiular, luați în considerare mai întâi dimensiunea spațiului cortului în funcție de propriile nevoi; Se recomandă selectarea mai multor ferestre și guri de ventilație în partea de sus a contului, astfel încât să se asigure permeabilitatea aerului în cont și să se reducă apariția condensului.

Cortul domului

Cortul cupolă integrat, cunoscut și sub numele de „yurtă”, este compus din mai mulți stâlpi de tabără, care pot fi deplasați în ansamblu. Avantajele și dezavantajele: designul cupolei este aplicabil unei game largi, de la altitudine mică până la munți înalți și de la un singur cont la dimensiunea care poate găzdui mai mult de o duzină de persoane pentru cină și întâlnire; Suportul este simplu, deci instalarea și demontarea sunt foarte rapide; Cu toate acestea, deoarece partea sa de vânt este egală, rezistența la vânt este mai slabă. Ocazii aplicabile: cele mai multe dintre ele sunt potrivite pentru activități de călătorie în parcuri, pe malul lacului și în alte medii, pentru a evita țânțarii sau ploaia slabă. Abilități de cumpărare: atunci când achiziționați corturi dom, este recomandat să alegeți corturi dom cu confort ridicat și mai puține dificultăți de construire.

Cort hexagonal

Corturile hexagonale sunt susținute de trei sau patru poli, iar unii adoptă un design cu șase poli, care acordă atenție stabilității cortului. Este un stil comun de corturi "alpine". Avantaje și dezavantaje: cortul hexagonal are avantajele spațiului mare, rezistenței bune la vânt și rezistenței la ploaie, dar este relativ greu și incomod de construit. Ocazii aplicabile: majoritatea sunt potrivite pentru drumeții montane înalte și vreme rea. Abilități de cumpărare: atunci când achiziționați corturi hexagonale, se recomandă alegerea corturilor cu o permeabilitate bună a aerului, care se reflectă în principal în înălțimea tifonului de perdea interioară, dimensiunea ferestrei de ventilație a perdelei exterioare și înălțimea perdelei exterioare.

Cortul de jos al bărcii

Cortul în formă de fund este ca o barcă mică îndoită în spate. Poate fi împărțit în doi poli și trei poli. În general, mijlocul este dormitorul și cele două capete sunt magazia holului. În design, se acordă atenție liniei aerodinamice rezistente la vânt, care este, de asemenea, unul dintre stilurile comune de corturi. Avantaje și dezavantaje: cortul de jos al bărcii are avantajele unei bune performanțe de conservare a căldurii, a unei bune rezistențe la vânt, a unei performanțe bune la ploaie și a unui spațiu mare. Când este construit împotriva vântului, vântul nu poate stoarce excesiv stâlpul cortului; Cu toate acestea, vântul din lateral poate tremura puțin. Ocazii aplicabile: majoritatea sunt aplicabile construcției de tabere la mare altitudine. Abilități de cumpărare: atunci când achiziționați un cort de fund pentru barcă, se recomandă alegerea unei pânze de nailon cu acoperire (adică PU). Cel mai bine este să alegeți pu1500mm sau mai mult pentru cortina exterioară, iar valoarea Pu din partea de jos a perdelei trebuie să depășească 3000mm, astfel încât rezistența sa la apă este foarte bună.

Cortul Ridge

Forma cortului de creastă este ca o casă independentă acoperită cu țiglă mică. Suportul este de obicei patru colțuri și patru coloane, pe care se ridică un acoperiș structural în formă de creastă. Avantaje și dezavantaje: corturile de creastă sunt în general mari în spațiu, dar greutate în greutate, ceea ce este de obicei dificil de construit de o singură persoană. Ocazii aplicabile: cele mai multe dintre ele sunt potrivite pentru șoferi sau pentru operarea pe teren relativ fixă ​​și pentru camping. Abilități de cumpărare: atunci când achiziționați corturi de creastă, încercați să alegeți paladiu verde și maro cu luminozitate redusă. Corturile cu luminozitate ridicată au o transmisie ridicată a luminii și o conducere ridicată a căldurii; Corturile cu luminozitate redusă vor avea o transmisie slabă a luminii și vor bloca unele dintre sursele naturale de căldură furnizate de soare.