Precauții pentru utilizarea stâlpilor de trekking

- 2021-09-07-

Stâlpi de trekking, după cum sugerează și numele, se referă la echipamentele auxiliare utilizate în alpinism. Stâlpii de trekking pot aduce multe avantaje activităților de alpinism și traversare în aer liber, cum ar fi îmbunătățirea stabilității mersului pe jos și reducerea poverii pe picioare. Există, de asemenea, câteva măsuri de precauție necesare pentru utilizarea stâlpilor de trekking.

1. În timpul unei excursii lungi, verificați întotdeauna dacă bastonul este blocat.

2. Încercați să nu introducețistâlpi de trekkingîn apă de mare sau apă cu conținut ridicat de calciu, cum ar fi Huanglong și Jiuzhaigou. Altfel va coroda bastonul sau va fi dificil de curățat.
3. Mers pe drumuri montane, când există o stâncă pe o parte. Asigurați-vă că utilizați stâlpi de trekking pe partea de munte, altfel va apărea cu ușurință pericol! În mod normal, dezvoltați obiceiul de a folosi un baston pentru ambele mâini.
4. Pe drumurile abrupte care urcă pe munte, încercați să stați departe de oameni folosind stâlpi de trekking în fața dvs. și fiți atenți la stâlpii de trekking.
5. Thestâlp de trekkingnu este un băț magic sau un băț vajra. Fii blând cu ea. Indiferent cât de violent este folosit bățul, acesta se va rupe și poate fi periculos.

6. Acordați atenție atunci când reglați lungimea celor două secțiuni inferioare ale celor trei stâlpi de trekking: lungimea următoarelor două secțiuni ar trebui să fie cât mai lungă posibil, astfel încât să distribuiți uniform rezistența și să evitați deteriorarea cauzată de secțiunea excesiv de lungă a stâlpul de trekking. Unele stiluri de bastoane au solzi.