3 metode comune de sprijin pentru corturi

- 2021-09-10-

1. Suportul interior și capacul exterior, adică folosiți suportul pentru a susține cortul interior, apoi puneți-l pe exteriorul impermeabilcort, și apoi remediați-l. Acest tip de metodă de suport este mai convenabilă. Cel maicorturiadoptați metoda de susținere a suportului interior și a capacului exterior.

2. Suport extern și suspendare internă, adică susțineți mai întâi cortul exterior și apoi atârnați cortul intern de cortul extern. Acest tip de metodă de susținere este mai favorabilă ploii, deoarece cortul interior agățat în interior păstrează întotdeauna o anumită distanță de cortul exterior, dar este nevoie de ceva timp pentru a-l susține pentru prima dată. E225 utilizează această metodă de suport;

3. Susținut de un singur cadru, apoi fixat cu un vârf de sol și o frânghie. Acest tip de mediu de sprijin pentru corturi are limitări. Trebuie să fie un mediu care poate fi cuie sau legat cu o frânghie. Thecortnu poate sta automat pe podele din beton și piatră dură. Corturile unipolare și corturile de creastă folosesc această metodă de sprijin.