Ce fel de sac de dormit este potrivit

- 2021-09-10-

O treime din viața unei persoane este petrecută în somn, chiar dacă călătoriți în aer liber. Calitatea somnului este legată de întreaga experiență sportivă în aer liber, iar sacii de dormit sunt pregătiți pentru probleme de somn în timpul activităților în aer liber. În ceea ce privește ce fel de sac de dormit este potrivit, prietenii de călătorie pot începe de la următoarele aspecte.

Scara temperaturii

Scara temperaturii este cel mai important indicator al unuisac de dormit. Toată lumea trebuie să fie atentă la scara temperaturii atunci când cumpără un sac de dormit. Scara de temperatură constă în general din trei date: temperatura minimă, temperatura scăzută confortabilă și temperatura maximă. Din sensul literal, temperatura minimă este mai mică decât această temperatură poate pune viața în pericol; temperatura confortabilă se referă la cea mai ideală temperatură pentru sacul de dormit; temperatura maximă se referă la temperatura peste care utilizatorii nu o vor putea suporta.

Material

Odihnește-te într-un loc rece. Când te trezești dimineața, căldura din cort se va condensa în picături mici de apă, care se pot stropi pe sacul de dormit. Prin urmare, sacul de dormit trebuie să aibă un anumit grad de impermeabilitate, cel puțin pentru a se asigura căsac de dormiteste uscat și confortabil. Nu numai atât, dar materialele de înaltă calitate sunt mai bune în ceea ce privește reținerea căldurii, compresibilitatea și greutatea. Când cumpărați, ar trebui să alegeți un sac de dormit cu material ușor și o bună compresibilitate, care este mai convenabil de transportat.

Umplutură

Există două tipuri principale de umplere cu saci de dormit, puf și bumbac din fibre chimice și există, de asemenea, lână cu un singur stratsaci de dormit. Sacii de dormit din puf sunt mai calzi, ușor de stors și ușor de păstrat în forma lor originală. Au o durată de viață mai lungă, dar sunt mai scumpe și vor absorbi apa; bumbacul cu fibre chimice are o rezistență mai bună la umiditate, uscare rapidă și preț scăzut, dar nu este ușor de stors. Spațiul rucsacului are o durată scurtă de viață; sacul de dormit din lână poate fi folosit ca sac de dormit de vară sau un sac de dormit sanitar singur sau poate fi folosit cu alte saci de dormit iarna pentru a spori efectul de păstrare a căldurii.
Cel mai mare avantaj al sacilor de dormit din puf este păstrarea căldurii lor. Sacii de dormit din puf de gâscă cu puf mare sunt folosiți pentru a vă încălzi în timp ce reduceți greutatea. Tehnologia specială anti-stropire este utilizată pentru a rămâne uscat de 17 ori mai mult decât în ​​mod obișnuitsaci de dormit, care este mai cald și mai confortabil. Designul hotei potrivite pentru sacul de dormit poate rezista efectiv invaziei vântului rece.