Materialul vaselor de camping

- 2021-09-14-

1 Aluminiu obișnuit
AlegereaVase de camping, care ustensile de gătit sunt necesare pentru camping cu autoturism pentru gătit la picnic în aer liber
Avantaje: ușor, ieftin, cu conductivitate termică bună
Dezavantaje: Aluminiu reacționează cu ușurință cu acidul și alcalii din alimente, dar prin tratament de anodizare, această situație poate fi evitată. Aluminiu este relativ moale și se rupe ușor.
Aluminiu obișnuit sau aluminiu care a fost anodizat este principalul material pentru vase de exterior. Acest material este ieftin, deci acest vas este, de asemenea, foarte ieftin.


2 Aluminiu călit anodizat

AlegereaVase de camping,care ustensile de gătit sunt necesare pentru camping cu autoturism pentru gătit la picnic în aer liber
Avantaje: Tratamentul dur de anodizare adaugă un strat mai gros la suprafața materialului din aluminiu, care este de trei ori mai gros decât tratamentul obișnuit de anodizare. Acest aluminiu tratat este mai durabil decât aluminiu obișnuit sau aluminiu anodizat.
Dezavantaje: Acest material are adesea o acoperire antiaderentă, care necesită o întreținere mai atentă; și este mult mai scump.
Aluminiu călit anodizat este în prezent cel mai bun material pentru ustensile de gătit în aer liber. Are o conductivitate termică bună, este ușor și ușor de curățat, mai ales atunci când are un strat antiaderent. Este durabil și rezistent la coroziune.
Este puțin mai scump decât vasele obișnuite din aluminiu și, în general, le place gătitul în aer liber. Călătorii care gătesc adesea în aer liber sunt dispuși să cumpere acest tip de vase.

3 Titan
Alegerea ustensilelor de gătit pentru camping, care sunt ustensilele de gătit necesare pentru gătitul cu picnic în aer liber, cu autovehicule de camping
Avantaje: foarte ușor, foarte subțire, se încălzește foarte repede
Dezavantaje: conductivitate termică foarte slabă, se vor forma puncte fierbinți; foarte scump
Cel mai mare avantaj al titanului este ușurința sa și este un favorit al pasionaților de echipamente ușoare. Deși este ușor, este totuși foarte puternic și durabil.

Dar conductivitatea termică a titanului este foarte slabă, căldura va fi concentrată în locul în care se află flacăra, astfel încât nu puteți găti alimente delicate, cum ar fi gătitul unui orez alb, de cele mai multe ori este potrivit doar pentru fierberea tăiței.


4 Oțel inoxidabil
AlegereaVase de camping, care ustensile de gătit sunt necesare pentru camping cu autoturism pentru gătit la picnic în aer liber
Avantaje: foarte durabil și poate fi curățat cu bile de sârmă de oțel
Dezavantaje: foarte grele; conductivitate termică slabă
Ustensilele de gătit în aer liber din oțel inoxidabil sunt foarte pline de piele și pot fi confecționate la întâmplare, dar sunt relativ grele. Acestea sunt utilizate în general de profesioniști în aer liber, cum ar fi ghizii montani și exploratorii.

5 Fonta
Alegerea ustensilelor de gătit în aer liber, care sunt ustensilele de gătit necesare pentru campingul de gătit în aer liber cu picnic în aer liber
Avantaje: poate fi folosit o viață întreagă; în mod natural antiaderent; instrumente de gătit perfecte, pot face mese rafinate; poate fi folosit și acasă;
Dezavantaje: foarte grele
Doriți să coaceți pizza? Vrei să gătești orez de lemn de foc? Există doar oale din fontă. Aceasta este urmărirea finală a pasionaților de gătit în aer liber.