Clasificarea corturilor de camping

- 2021-09-17-

Din punct de vedere structural,corturi de campingsunt în principal triunghiulare (cunoscute și sub denumirea de heringbone), în formă de cupolă (cunoscută și sub denumirea de tip de iurtă) și în formă de casă (cunoscute și ca tip de familie). Din structură, este împărțit în structură cu un singur strat, structură cu dublu strat și structură compozită, iar din punct de vedere al dimensiunii spațiului, este împărțit în două, trei și multi-persoane. sunt în mare parte structuri cu strat dublu, care sunt mai complicate de construit. Au o bună rezistență la vânt, căldură și rezistență la ploaie și sunt potrivite pentru alpinism și expediții. Cortul de camping în formă de cupolă este simplu de instalat, ușor de transportat, ușor în greutate și potrivit pentru călătorii generale de agrement.

Din punct de vedere al categoriei,corturi de campinginclud în principal: cort de camping tip suport (denumit și cort obișnuit pentru turiști), cort turistic gonflabil militar (cort de camping tip gonflabil), în comparație cu cortul general de tip bracket, este mai ușor, mai rapid de ridicat și produsul este stabil. Performanță ridicată, vânt puternic de forfecare și șunt, fără ploaie, dimensiuni reduse după pliere, convenabil și ușor de transportat. Și are caracteristicile de rezistență ridicată, stabilitate bună, volum mic după pliere și transport și transport convenabil.


Acordați atenție atunci când cumpărațicorturi de camping: ieșirile generale sunt ușoare, ușor de configurat și ieftine. Ele sunt în formă de cupolă, cântăresc aproximativ 2 kilograme și mai mult decât un singur strat. Impermeabilitatea, rezistența la vânt, căldura și alte proprietăți sunt secundare, potrivite pentru călătorii de familie mici.