Utilizarea corectă a stâlpilor de trekking

- 2021-09-26-

În urmă cu zece ani, nu mai vedeai pe nimeni folosind stâlpi de trekking. Acum, veți descoperi că drumeții, alpiniștii etc. folosesc toți stâlpii de trekking.

În stereotipul tuturor, doar drumeții în vârstă ar folosi stâlpi de trekking. Dar, de fapt,stâlpi de trekking, ca dispozitiv auxiliar în timpul alpinismului, poate îmbunătăți stabilitatea mersului.

Utilizarea stâlpilor de trekking la mers poate reduce forța aplicată mușchilor și articulațiilor, cum ar fi picioarele și genunchii, și poate face picioarele să se simtă mai confortabil. Utilizarea corectă a stâlpilor de trekking poate face călătoria mai ușoară și mai plăcută.

Folosind douăstâlpi de trekkingîn același timp poate oferi un echilibru mai bun.

Dar acestea sunt doar două tije. Știți cu adevărat utilizarea corectă a acestora?

În general, stâlpii de trekking cu trei secțiuni, cele două secțiuni de la vârful stâlpului pot fi reglate.

La reglarestâlpi de trekking, nu trebuie să depășiți lungimea maximă de reglare indicată pe stâlpii de trekking. Când achiziționați stâlpi de trekking, puteți regla mai întâi lungimea pentru a determina dacă puteți cumpăra stâlpi de trekking cu lungimea potrivită.

Stând pe un avion cu un stâlp de trekking în mână, reglați lungimea stâlpului de trekking, cu brațele atârnate în mod natural și folosind cotul ca punct de sprijin, ridicați antebrațul la 90 ° cu brațul superior. Apoi reglați vârful stâlpului de trekking în jos pentru a atinge solul; sau așezați capul stâlpului de trekking 5-8 cm sub axilă, apoi reglați vârful stâlpului de trekking în jos până când atinge solul. Strângeți toți stâlpii stâlpilor de trekking. Celălalt stâlp de trekking neajustat poate fi ajustat la aceeași lungime în comparație cu stâlpul de trekking cu lungimea blocată.

Cea mai puternică stare a stâlpului de trekking reglabil în trei secțiuni este atunci când stâlpii cu trei secțiuni au aceeași lungime, deci nu extindeți doar unul dintre stâlpi fără a-l utiliza pe celălalt.

Cel mai bun mod de a-l utiliza este de a regla ceilalți doi stâlpi extensibili la aceeași lungime, ceea ce poate asigura rezistența de sprijin a stâlpilor de trekking și poate crește durata de viață a stâlpilor de trekking.