Abilități de mers cu stâlpi de trekking

- 2021-09-26-

Teren plat și ușor la urcare
Urmați același ritm ca mersul obișnuit, cu brațul drept înainte cu piciorul stâng și custâlp de trekkingînainte, dar vârful bățului nu trebuie să depășească partea din față a corpului, apoi împingeți înapoi împotriva solului, iar mâna stângă interacționează cu mâna dreaptă pentru a face aceleași mișcări.

Pantă abruptă
Acțiunea este aceeași cu mersul normal, dar brațul trebuie să fie înainte și poziția stâlpului de trekking ar trebui să fie plasată în fața corpului, iar stâlpul de trekking ar trebui să fie folosit pentru a sprijini corpul în sus pentru a reduce presiunea asupra picioarelor .
Dacă este necesar, doi stâlpi de trekking pot fi folosiți în același timp pentru a face acțiunea de urcare. Când împingeți corpul în sus, palma poate fi așezată pe vârful stâlpului pentru a întări forța de împingere.

la vale
Datorită forței de impact relativ mari,stâlpi de trekkingtrebuie să fie utilizate pentru a reduce sarcina pe picioare.
Poziția stâlpilor de trekking trebuie plasată în fața corpului și trebuie să fie pe sol înainte de picioarele din față pentru a obține efectul de împărțire a forței.

În același timp, trebuie să simțiți cât de departe ar trebui să fie așezați stâlpii de trekking pentru a obține efectul de a reduce presiunea asupra picioarelor și nu va încetini viteza și ritmul inițial de deplasare. Când este necesar, puteți crește lungimeastâlpi de trekkingconform sentimentelor tale personale.